Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Termeni și condiții

Ne bucurăm că ați accesat pagina noastră de internet, www.diabetonline.ro. Sperăm să aveți parte de o experiență plăcută și utilă alături de noi.

Navigarea pe acest site presupune acceptarea necondiționată a termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Vă rugăm ca înainte de a citi și utiliza acest site să studiați cu atenție această secțiune. Orice accesare a acestui site va fi interpretată ca o acceptare necondiționată a termenilor și condițiilor de mai jos.

Diabetonline.ro este un portal de educație și informare depre diabet, obezitate și alte complicații associate. Cuprinde articole medicale, știri, dar și informații care pot fi încadrate la stilul de viață.

Scopul portalului este de a oferi ajutor persoanelor cu diabet și nu numai lor, precum și de a face cunoscută această boala prin informații și articole cu privire la această afecțiune, complicațiile asociate acesteia, tratament, stil de viață, cercetări din domeniu și povești de viață ale persoanelor care suferă de diabet.

Dorim să oferim informații corecte si cât mai variate,  de aceea dacă sunteți interesat să scrieți/publicați articole sau să ne oferiți sugestii cu privire la îmbunătățirea conținutului și prezentării site-ului, vă rugăm sa ne contactati pe adresa de e-mail contact@diabetonline.ro , la secțiunile de comentarii din site sau pe pagina de facebook a site-ului Diabet Online.

Acest website, precum si domeniul www.diabetonline.ro apartin firmei SC Hype Media System SRL înregistrata in Bucuresti, sector 3, str. Lt. Marcel Andreescu nr. 50, CUI RO 17068477, J40/21675/2004.

Toate informațiile publicate pe acest site sunt revizuite pentru corectitudine de medici generaliști și specialiști, dar și de alte tipuri de specialiști în domeniul nutriței și diabetului. Cu toate acestea, informațiile din acest website trebuie tratate cu precauție și nu înlocuiesc în niciun fel informațiile, îndrumările, instrucțiunile, tratamentul sau orice altă indicație de la medicul dumneavoastră. Website-ul, proprietarii, angajații și colaboratorii acestuia, precum și orice altă persoană care participă cu publicarea de informații pe diabetonline.ro nu sunt și nu pot fi în niciun fel responsabili pentru utilizarea acestuia de către dvs. Nu ne asumăm răspunderea pentru corectitudinea sau completitudinea informațiilor publicate aici.

Responsabilitatea utilizării site-ului aparține în totalitate utilizatorilor și cititorilor site-ului www.diabetonline.ro

Pentru orice informație legată de afecțiunea/afecțiunile de care suferiți, precum și pentru orice nelămurire sau îndrumare referitoare la tratament, vă rugăm consultați medicul dumneavoastră.

Furnizarea informațiilor / tentativa de fraudă 

Atunci când utilizați/accesați site-ul www.diabetonline.ro sunteți de acord să furnizați informații reale, corecte și complete despre dumneavoastră în secțiunea de înregistrare ca utilizator.

Orice încercare de a furniza informații false, de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica conținutul site-ului www.diabetonline.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care este postat site-ul www.diabetonline.ro, va fi considerată tentativă de fraudare a sistemelor www.diabetonline.ro și va duce la blocarea imediată a accesului dumneavoastră. De asemenea, ne rezervăm dreptul de a anunța autoritățile competente despre această tentativă.

Crearea unui cont de utilizator 

La deschiderea unui cont de utilizator pe site-ul www.diabetonline.ro și pentru utilizarea tuturor aplicațiilor  de pe site-ul www.diabetonline.ro vi se va solicita alegerea unui nume și a unei parole, cunoscută doar de dumneavoastră. Aveți obligația de a păstra confidențialitatea acestei parole și sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator. Sunteți, de asemenea, singurul responsabil de modul în care folosiți contul deschis pe www.diabetonline.ro sau pe aplicațiile de pe site-ul www.diabetonline.ro .

SC Hype Media System S.R.L. se angajează să nu transmită către terți datele furnizate de utilizatorii site-ului www.diabeonline.ro la înregistrarea pe site sau la utilizarea aplicațiilor. SC Hype Media System S.R.L. se obligă să folosească datele despre utilizatorii site-ului, despre familia lor sau despre alte persoane numai în scopul prelucrării statistice, precum și în scopul informării utilizatorilor asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a informațiilor acestuia sau în condițiile legii.

Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email și alte date personale pe site-ul www.diabetonline.ro poate opta pentru ștergerea sa din baza de date asociată www.diabetonline.ro. Aceste date vor fi șterse sau actualizate în baza de date în termen de maxim 15 zile de la recepționarea cererii scrise a oricărui utilizator la adresa de mail: contact@diabetonline.ro.După înregistrarea ca utilizator pe site-ul www.diabetonline.ro sau într-una din aplicațiile de pe site și furnizarea unei adrese de e-mail, sunteți de acord să primiți știri, materiale promoționale sau orice alte informații în legatură cu produsele și informațiile site-ului sau în legătură cu concursurile organizate de site-ul nostru. E-mailurile primite de la www.diabetonline.ro nu pot fi considerate în nicio situație ca fiind mesaje de tip SPAM.

Drepturi de autor 

Tot ceea ce este publicat pe site-ul www.diabetonline.ro, cum ar fi, însă fără a se limita la, imagini, texte, elemente de grafică, simboluri, logo-uri, baze de date etc., reprezintă proprietatea SC Hype Media System S.R.L. și/sau a altor furnizori, site-uri etc. Toate acestea cad sub incidența legii pentru protecția drepturilor de autor și nu pot fi folosite fără acordul prealabil scris al SC Hype Media System S.R.L. Imaginile, logo-urile, textele etc. ale altor furnizori aparțin acestora și sunt reproduse pe site-ul www.diabetonline.ro cu specificare sursei.

Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără specificarea sursei și fără acordul www.diabetonline.ro.

Limitarea răspunderii 

SC Hype Media System SRL nu are și nu va avea nicio responsabilitate, de nicio natură, pentru:

  • orice fel de prejudiciu (direct sau indirect) ce rezultă din utilizarea sau din incapacitatea de utilizare a informației prezentate pe site,
  • orice tip de erori sau omisiuni în conținut ce pot genera prejudicii.

Sunteți de acord și acceptați că, fără nicio notificare prealabilă, putem șterge, modifica sau adăuga orice informație pe site, suspenda orice activitate pe site, iar în cazul în care se fac referiri la alte site-uri nu garantăm și/sau confirmăm sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri și luați sau nu în considerare informația găsită acolo.

Nu suntem responsabili nici pentru comentariile afișate de către utilizatori pe paginile produselor site-ului nostru. Sunteți de acord ca orice informație, date, text, fotografii, grafică etc. conținute pe www.diabetonline.ro sunt responsabilitatea acelei persoane/entități de la care provine. În aceste condiții nu putem garanta conținutul site-ului incluzând, dar nelimitându-se la, informații trunchiate, incomplete sau greșite sau pentru orice consecințe ale utilizării acestora.

Dispute 

Orice conflict apărut între SC Hype Media System S.R.L. și clienții/cititorii săi ca urmare a utilizării site-ului www.diabetonline.ro se va soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române.

Prin navigarea pe www.diabetonline.ro sunteti de acord că www.diabetonline.ro nu oferă garanții, de nicio natură cu privire la următoarele aspecte:

  • informațiile nu corespund în totalitate cerințelor dumneavoastră, nu sunt obligatoriu complete sau corecte. În situația în care aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email contact@diabetonline.ro
  • www.diabetonline.ro va fi neintrerupt, sigur și fără erori de orice fel;

www.diabetonline.ro sau aplicațiile de pe site pot fi întrerupte de către proprietar sau administratori în orice moment fără nicio notificare prealabilă și fără niciun fel de pretenție de orice fel din partea dumneavoastră. Clienții/cititorii noștri sunt însă foarte importanți pentru noi, iar în situația puțin probabilă de a întrerupe site-ul www.diabetonline.ro, vom informa imediat utilizatorii înregistrați despre acest fapt.

Rețete

Nu toate rețetele prezentate pe site-ul www.diabetonline.ro sunt obligatoriu potrivite tuturor persoanelor cu diabet și nu toate rețetele se potrivesc în orice plan alimentar. Este responsabilitatea dumneavoastră să discutați cu medicul dumneavoastră de familie, cu medicul specialist sau cu nutriționistul dumneavoastră pentru stabilrea unui plan alimentar potrivit nevoilor dumneavoastră.

www.diabetonline.ro, proprietarii și angajații firmei SC Hype Media System SRL și ai site-ului www.diabetonline.ro nu își asumă în niciun fel răspunderea și nu sunt responsabili în niciun fel pentru corectitudinea și completitudinea rețetelor, precum și pentru, dar nu limitat la, ingrediente, mod de preparare, informații nutriționale etc. Este responsabilitatea utilizatorilor/cititorilor site-ului de a se asigura că rețetele sunt potrivite pentru ei și pentru modul în care le pregătesc, utilizează.

Nu ne asumăm nici răspunderea pentru completitudinea sau corectitudinea rețetelor postate de alte persoane decât cei care administrează site-ul, cum ar fi utilizatorii site-ului www.diabetonline.ro.

Împreună cu exercițiile fizice și tratamentul medicamentos (insulină sau alte medicamente), nutriția este foarte importantă în managementul diabetului. Printr-o nutriție sănătoasă și echilibrată puteți să vă mențineți nivelurile glicemiei constante sau aproape constante  și apropiate de nivelurile unei persoane sanatoase.

Vă mulțumim că sunteți utilizatori ai site-ului www.diabetonline.ro și vă invităm să vă consultați medicul pentru orice nelămuriri sau informații referitoare la afecțiunea/afecțiunile de care suferiți.

Share

     

Vocabular

Insulina

Hormonul secretat de celulele beta din pancreas care este responsabil de metabolismul adecvat al glucozei. ...

Citeste mai departe

  • Blogroll