Supă de roșii cu pui și busuioc
Rețetă săracă în carbohidrați și grăsimi
Rețetă pentru 4 porții
Ingrediente
1 conservă (400 g) de roșii întregi fără coajă
½ conservă (450 g) fasole boabe fără sare
400 g supă de pui fără sare
1 linguriță zahăr
240 g piept de pui
60 g de spanac
2 linguri de busuioc proaspăt
2 lingurițe de ulei de măsline extra-virgin
¼ cană de brânză mozzarella rasă
Instrucțiuni
- Fierbeți puiul și păstrați zeama/supa.
- Combinați roșile, fasolea, supa de pui și zahărul într-un vas. Puneți vasul la fiert și lăsați-l 5 min. de când începe să fiarbă.
- Adăugați puiul, spanacul și busuiocul și fierbeți pentru 2 min. Închideți focul și adăugați uleiul.
- Pentru servire presarți la fiecare porție 1 lingurița de mozzarella rasă.
Calorii: 195
Carbohidrati: 18g
Proteine: 18g
Grasimi: 5g
Grasimi Saturate: 1,5g
Colesterol: 35mg
Sodiu: 725mg
Fibre Alimentare: 4g