Șerbet de zmeură
Ingrediente
- 200 gr zmeură
- 1dl apa minerala cu putina zeama de lamâie
- 1 albuș de ou – 30 gr
- puțină sare
Mod de preparare:
- Se fierbe zmeura puțin pentru a evita bacteriile și se lasă la răcit
- Se amestecă zmeura cu apa minerală
- Se bate albușul tare cu puțină sare și se amestecă cu restul compoziției până totul se omogenizează
- Se pune în mașina de înghețată sau la congelator
- Se servește cu fructe proaspete și ciocolată rasă 70%
Sfaturi utile:
Se pot folosi și capșuni sau coacăze.
Dacă nu aveți mașină de înghețată și folosiți congelatorul vă sfătuim ca după 2 ore de stat la congelator să scoateți compoziția, să amestecați bine și să o puneți înapoi la congelator până se întărește, astfel compoziția va forma ace de înghețată.
Calorii: 104
Carbohidrati: 5
Proteine: animale - 4, vegetale - 2
Grasimi: 0
Vocabular
Albuminuria
condiția în care în urină se găsește o cantitate de albumină (o proteină) mai mare decât normal. Albuminuria po ...