Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Mai aproape de momentul monitorizării glicemiei cu un dispozitiv fără ace

06/08/2012

Au fost publicate rezultatele pozitive ale unui studiu cu un dispozitiv de monitorizare a glicemiei transdermic (care nu utilizează ace) pentru pacienții cu stare generală severă.

Studiul a fost realizat la Spitalul Universitar Thomas Jefferson din America. În studiu au fost incluși 15 pacienți adulți cu stare generală severă, supusi unor intervenții chirurgicale majore de chirurgie generală și chirurgie cardiotoracică.

Potrivit unei declarații făcute de producătorul dispozitivului, probele de sânge au fost luate prin cateterele din linii arteriale la intervale de 30 de minute şi măsurate cu ajutorul unui analizor special. În total, au fost făcute 1200 de măsurători ale glucozei prin aceastp metodă, Symphony tCGM. Rata de eroare a dispozitivului a fost de 9% și analiza a arătat că 98,9% dintre citiri au fost corecte din punct de vedere clinic.

Următorul pas va fi să îndeplinească cerințele autorităților de reglementare din Europa și a America. Conform planificării, producătorul dorește să obțină Marca CE în Europa și apoi să realizeze un studiu pivot și să aplice pentru aprobarea dispozitivului de către FDA.

http://www.medpagetoday.com/PracticeManagement/PracticeManagement/34057

Share

     

Vocabular

Glucometru

dispozitiv portabil care este folosit de persoanele cu diabet pentru a măsura nivelul de glucoză din sânge. După ce ...

Citeste mai departe

  • Blogroll