Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

8-12 iunie 2012, Philadelphia, SUA – Cea mai mare conferință din lume pentru diabet

09/06/2012

Mai mult de 13.000 dintre cei mai buni experți în diabet din lume se întâlnesc în Philadelphia zilele acestea, în perioada 8-12 iunie.

Participanții la cea de 72 Sesiune Științifică organizată de Asociația Americană de Diabet are ca scop prezentarea rezultatelor de cercetare prin care se încearcă stoparea diabetului, precum și cele mai noi metode de prevenire, tratament şi îngrijire.

În timpul conferinței, care are loc la Pennsylvania Convention Center, participanții vor putea audia mai mult de 800 de prezentări individuale.

Conferința este cea mai mare din lume din punct de vedere al numărului de medici, oameni de știință, asistente medicale, practicieni, farmaciști, medici pediatri, psihologi și alți profesioniști care lucrează cu persoane cu diabet.

Companiile care dezvoltă medicamente vor avea, de asemenea, posibilitatea de a prezenta noi cercetări şi de a discuta tratamente curente şi emergente cu furnizorii de servicii medicale. În contextul lipsei de cercetători în domeniul diabetului zaharat, sesiunile ştiinţifice oferă tinerilor cercetători recunoaşterea şi suportul de care au nevoie pentru a avansa în carieră.

Totodată, mediatizarea subiectului datorată prezenței presei va ajuta la conștientizarea și atragerea atenției asupra importanței dezvoltării tratamentelor pentru diabet.

http://diabetesstopshere.org/2012/06/07/largest-diabetes-meeting/?utm_source=Facebook&utm_medium=Share&utm_content=060712-scientific-sessions&utm_campaign=DSH_BLOG

Share

     

Vocabular

Carbohidrați

sunt nutrienți de bază din alimente. Se găsesc mai ales în paste făinoase, unele legume și fructe, în produsele l ...

Citeste mai departe

  • Blogroll