Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Tzatziki și legume

O rețetă grozavă pentru persoanele cu diabet în special vara!

Timp de preparare: 8 minute

16 porții

 

Ingrediente

2 căni de iaurt 0% grăsime

½ castravete curățat și tocat

2 căței de usturoi tocați

½ lingurițe de mărar tocat

¼ linguriță de sare

2 lingurițe de suc de lămâie

1 linguriță de ulei de măsline

6 căni de legume prospete (alegeți o varietate de legume prospete sau ușor aburite: fasole verde, ardei verzi/roșii/galbeni, morcovi, țelină, dovlecei, roșii, castravete, ridichii, broccoli, conopidă)

Instrucțiuni

  1. 12-24 ore înainte de servire, așezați un filtru de hârtie de cafea într-un vas. Puneți iaurtul în filtru de hârtie, acoperiți și lăsați la frigider 12-14 ore.
  2. Acum iaurtul este gros, aruncați lichidl scurs. Puneți iaurtul intr-un vas mic.
  3. Amestecați castraveții, usturoiul, mărarul tocat, sarea, sucul de lămâie și uleiul de măsline cu iaurtul. Țineți la frigider înainte de servire.
  4. Se poate servi cu legume: fasole verde proaspătă (ușor opărită), ardei roșii, verzi sau galbeni, morcovi, țelină, dovlecei, roșii, castraveți, ridichii, broccoli și conopidă.

Grasimi Saturate: 0
Calorii: 20
Carbohidrati: 3g
Proteine: 1,5
Portie: 2 lingurițe
Grasimi: 0
Colesterol: 0
Sodiu: 57mg
Fibre Alimentare: 0

Share

     

Vocabular

Acut

descrie ceva care se apare brusc și pentru o perioadă scurtă de timp. Termen opus: cronic. ...

Citeste mai departe

  • Blogroll