Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Supă de fasole boabe și cărnăciori

Reteță pentru 10 porții

 

Ingrediente

Ulei sărac în grăsimi

1 ceapă tăiată fin

3 cârnăciori de curcan (aprox. 350 gr)

900 gr de supă de pui fără grăsimi și cu conținut redus de sodiu

1½ cană apă

1½ cană de roșii de la conservă decojite

450 de gr de fasole boabe prefiartă

½ lingură de busuioc uscat

¼ lingură de oregano
 uscat

¼ lingură de piper negru măcinat

170 gr de spanac

 

Instrucțiuni

  1. Ungeți o oală mare de supă cu ulei sărac în grăsimi. Căliți ceapa aproz. 3 minute.
  2. Curățați cârnați de pieliță, tăiați-i în bucăți mai mici și puneți-i în oală. Prăjiți pentru 7-8 min. la foc mediu.
  3. Adăugați celelalte ingrediente cu excepția spanacului. Micșorați focul și lăsați să fiarbă 15 min.
  4. Adăugați spanacul și fierbeți încă 2 minute.

 

Folosiți ingrediente fără gluten!

Portie: 1 cană
Calorii: 110
Carbohidrati: 11g
Proteine: 10
Grasimi: 3,5g
Grasimi Saturate: 0,8g
Colesterol: 20mg
Sodiu: 570mg
Fibre Alimentare: 3g

Share