Supă de fasole boabe și cărnăciori
Reteță pentru 10 porții
Ingrediente
Ulei sărac în grăsimi
1 ceapă tăiată fin
3 cârnăciori de curcan (aprox. 350 gr)
900 gr de supă de pui fără grăsimi și cu conținut redus de sodiu
1½ cană apă
1½ cană de roșii de la conservă decojite
450 de gr de fasole boabe prefiartă
½ lingură de busuioc uscat
¼ lingură de oregano uscat
¼ lingură de piper negru măcinat
170 gr de spanac
Instrucțiuni
- Ungeți o oală mare de supă cu ulei sărac în grăsimi. Căliți ceapa aproz. 3 minute.
- Curățați cârnați de pieliță, tăiați-i în bucăți mai mici și puneți-i în oală. Prăjiți pentru 7-8 min. la foc mediu.
- Adăugați celelalte ingrediente cu excepția spanacului. Micșorați focul și lăsați să fiarbă 15 min.
- Adăugați spanacul și fierbeți încă 2 minute.
Folosiți ingrediente fără gluten!
Calorii: 110
Carbohidrati: 11g
Proteine: 10
Grasimi: 3,5g
Grasimi Saturate: 0,8g
Colesterol: 20mg
Sodiu: 570mg
Fibre Alimentare: 3g
Vocabular
Rezistența la insulină
Reprezintă una din cauzele importante ale diabetului de tip 2. Apare atunci când organismul nu răspunde adecvat la ac ...