Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Pui la cuptor

Timp de preparare: 20 minute

Rețetă pentru 8 porții

diabet-pui-la-cuptor

Ingrediente

1/4 cană oțet alb

¼ cană apă

1 lingură de ulei de porumb

1/2 cană sos de roșii (cup ketchup)

3 linguri de sos Worcestershire

2 linguri ceapă tăiată fin

2 linguri de zahăr brun (light)

1/8 linguriță de pudră de usturoi

2 lingurițe de muștar uscat

1/4 linguriță sare

1/8 linguriță de boabe piper negru

700 gr de piept de pui fără os și fără piele

Ulei sărac în grăsimi (Cooking spray)

 

Instrucțiuni

  1. Încălziți cuptorul la 350⁰ F. Combinați toate ingredientele pentru sos într-o tigaie mică și fierbeți la foc mediu 15 minute, amestecați ocazional.
  2. Puneți puiul într-o tavă unsă cu ulei sărac în grăsimi. Turnați 1 cană de sos peste pui.
  3. Puneți la cuptor 20-25 minute, puneți și sosul rămas și coaceți pentru încă 5-10 minute (sau până când puiul este fraged și nu mai are culoarea roz).

Portie: 85 gr (aprox.1/2 de piept de pui)
Calorii: 150
Carbohidrati: 9g
Proteine: 19g
Grasimi: 4g
Grasimi Saturate: 0.5g
Colesterol: 50mg
Sodiu: 370mg
Fibre Alimentare: 0

Share

     

Vocabular

Colesterol

un tip de grăsime produsă de ficat și care se măsoară în sânge. De asemenea, anumite alimente conțin colesterol. ...

Citeste mai departe

  • Blogroll