Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Piept de pui copt

Timp de preparare: 5 minute

Rețetă pentru 4 porții

 

Ingrediente

Ulei sărac în grăsimi

4 bucăți de piept de pui (aprox. 400 gr)

1 linguriță de sare (opțional)

1/2 linguriță de piper negru măcinat

1 lingură de ulei de măsline

1/4 suc de lămâie

2 linguri de usturoi pisat

1 și 1/2 linguri de paprika

 

Instrucțiuni

  1. Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o hârtie de copt cu ulei sărac în grăsimi (cooking spray).
  2. Puneți pieptul de pui pe hârtia de copt.
  3. Într-un vas mic amestecați bine sarea, piperul, ulei de măsline, sucul de lămâie și usturoiul.
  4. Turnați amestecul peste bucățile de piept de pui.
  5. Presărați în mod egal paprika peste pui și puneți la cuptor 35 de min.
  6. Lăsați puiul să se odihnească acoperit cu folie 10-15 min. Gata de servire!

 

Folosiți ingrediente fără gluten!

Portie: 100g pui
Calorii: 170
Carbohidrati: 3g
Proteine: 24g
Grasimi: 6g
Grasimi Saturate: 1,3g
Colesterol: 65mg
Sodiu: 60mg
Fibre Alimentare: 0

Share

     

Vocabular

Acut

descrie ceva care se apare brusc și pentru o perioadă scurtă de timp. Termen opus: cronic. ...

Citeste mai departe

  • Blogroll