Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Pâine de banane

Timp de preparare: 15 minute

Rețetă pentru 16 porții

 

Ingrediente

Ulei sărac în grăsimi

4 banane foarte coapte (mărime medie) pasate (piure)

2 linguri de ulei de canola

1 cană de lapte bătut sărac în grăsimi

2 albușuri de ou

1 linguriță de vanilie

1/4 cană de zahăr brun Splenda (sau alt zahăr brun cu conținut scăzut de calorii și carbohidrați)

2 cești de baking mix fără gluten (se găsește la supermarket) (1 porție conține 25 g carbohidrați, 4 g fibre alimentare)

3 linguri semințe de in albe

 

Instrucțiuni

  1. Încălziți cuptorul la 350 F. Ungeți o tavă de cozonac cu ulei sărac în grăsimi.
  2. Într-un vas mare amestecați bine bananele pisate, uleiul, laptele bătut, albușurile, vanilia, și zahărul.
  3. Adăugați baking mix-ul și semințele de in și amestecați până se omogenizează aluatul. Turnați aluatul în tavă. Țineți la cuptor 30-35 de min. (pentru a verifica dacă aluatul este făcut la interior luați o scobitoare și înțepați aluatul, dacă scobitoarea rămâne uscată/curată înseamnă că pâinea este coaptă și la interior).

 

Folosiți ingrediente fără gluten!

Portie: 1 felie (1/16 din rețetă)
Calorii: 140
Carbohidrati: 25g
Proteine: 4g
Grasimi: 3g
Grasimi Saturate: 0,3g
Colesterol: 0
Sodiu: 240mg
Fibre Alimentare: 3g

Share