Stiri

Greutatea la naștere și markerii de risc

Greutatea la naștere și markerii de risc pentru diabetul

01/03/2015

Apple Watch va avea functie de monitorizare a glicemiei diabeticilor

Pacienții cu diabet care folosesc instrumente de măsurare a

Ciulama de pui

Ingrediente

  • 50g carne de pui, preferabil piept de pui pentru că are mai puține grăsimi
  • 5g făină
  • 3ml ulei

Cantitățile folosite sunt cele ideale pentru o porție, dacă doriți să faceți o cantitate mai mare, mai multe porții, doar înmulțiți cantitățile cu numărul de porții realizate. Același lucru este valabil și pentru valorile nutritive.

Mod de preparare

  1. Se taie pieptul de pui bucățele mici
  2. Se încinge uleiul în tigaie și se adaugă puiul, se ține la foc potrivit până se rumenește puțin carnea
  3. Se adaugă o ceșcuță de apă și se aduce la fierbe
  4. Când puiul este fiert se adaugă în tigaie făina, treptat, amestecând continuu să nu facă cocoloașe.
  5. Ciulama este gata când amestecul este omogen

Poftă bună!

Grasimi: animale - 22,5; vegetale - 27
Proteine: animale - 40; vegetale - 2
Portie: 100 g
Calorii: 101,5
Carbohidrati: 12,5g

Share